Demachiant Banila Co clean it zero : Review

Banila Co. clean it zero este un demachiant care va ajuta sa scapati foarte usor chiar si de cel mai rezistent machiaj. Acest demachiat este un produs coreean, foarte bun, ideal pentru rutina zilnica.

Tot ce pot spune despre acest demachiant este ca „se bate” cu multe demachiante de la brand-uri renumite. Banila Co. clean it zero curata rapid machiajul, hidrateaza pielea iar aspectul tenului dupa demachiere arata mai fresh, mai sanatos.

Demachiantul Banila Co. clean it zero este potrivit pentru demachierea fetei si a ochilor, nu irita si indeparteaza chiar si machiajul rezistent la apa.

Contine ingrediente vegetale active, vitamine E si C, zero balance technology ( un amestec brevetat de substante active) purifica tenul eficient, confera tenului un aspect sanatos etc.

Se aplica foarte usor, este suficient sa se puna un pic de produs pe un disc demachiant. Poate fi folosit si ca lotiune de curatare, pentru a hidrata tenul, a-l improspata si a indeparta impuritatile.

VEZI PRET

Compozitie completa

ETHYLHEXYL PALMITATE, CETYL ETHYLHEXANOATE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, PEG-10 ISOSTEARATE, SYNTHETIC WAX, ONSEN-SUI, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, LITHOSPERMUM ERYTHRORHIZON ROOT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, FRAGRANCE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, WATER, 1,2-HEXANEDIOL, BAMBUSA VULGARIS LEAF/STEM EXTRACT, ASPALATHUS LINEARIS EXTRACT, ANGELICA ARCHANGELICA ROOT EXTRACT, MALPIGHIA GLABRA (ACEROLA) FRUIT EXTRACT, POLYDIETHYLENEGLYCOL ADIPATE/IPDI COPOLYMER, ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, ACRYLATES/METHOXY PEG-15 METHACRYLATE COPOLYMER

Citeste mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *