Balsam buze Refresh Vitamina C Cosrx

Aspectul buzele este foarte important. Un aspect al buzelor neingrijit, buze crapate sau nehidratate poate fi foarte inestetic. In anotimpurile mai reci, cu vreme ploioasa, ger, umiditate sau alti factori de mediu deloc neprietenosi cu pielea noaptra, buzele se pot usca, se pot crapa si pot capata un aspect urat.

O solutie foarte buna pentru problemele suparatoare ale buzelor este balsamul de buze cu vitamina C Refresh Cosrx. Acest balsam este unul hidratant, hraneste buzele in profunzime si le ofera un aspect sanatos. In orice anotimp, mai bine spus, un balsam de buze este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea buzelor, nu numai in anotimpurile reci.

Balsamul vindeca buzele crapate, repara tesuturile si lasa buzele moi si fine. Acest balsam se poate aplica ori de cate ori este nevoie, este potrivit pentru buzele cu probleme si nu numai, poate fi folosit mai ales ca prevenire a craparii buzelor.

Contine vitamina C, o vitamina ideala pentru piele, un bun antioxidant, care ajuta pielea in procesul natural de regenerare si repara celulele deteriorate.

Citeste mai multe detalii

 

Ingrediente : 

Untul de shea are proprietati antiinflamatorii si antimicrobiene, ajuta buzele crapate si ofera hidratare.

AHA acid este un acid compus care provine in mare parte din fructe, lapte sau trestie de zahar. Acidul AHA are rol de exfoliere, patrunde in epiderma si ajuta la indepartarea straturilor de celule moarte. Astfel, buzele se pot regenera mai usor si pot produce celule noi, recapatandu-si aspectul placut si luminos.

Caracteristici : 

  • pentru buze
  • hranitor si hidratant
  • aspect mai sanatos
  • contine vitamina C, unt de shea, AHA acid
VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *