Concealer coreean Cover Perfection the Saem – Parere personala

Cover Perfection este o varianta foarte buna de concealer care poate fi folosit pentru cearcane intunecate, pete si pistrui. Camufleaza foarte bine imperfectiunile tenului.

Tot ce pot sa va spun este ca am testat foarte multe anticearcane pana sa ajung la acesta. Folosind mai multe produse coreene am zis sa incerc si un anticearcan. Spre surprinderea mea, dupa prima folosire pot sa spun ca m-am indragostit de el. L-am pus pe lista celor 10 produse cosmetice coreene favorite.

Se aplica foarte usor, se pun cateva picaturi in locul dorit apoi se uniformizeaza cu o pensula sau direct cu degetul. Textura este una fluida se intinde foarte usor si nu incarca. Rezultatul este un aspect impecabil, natural.

pensula anticearcan

Un avantaj foarte important il are ca nu usuca zonele in care este aplicat si nu se strange nici macar acolo unde sunt ridurile de expresie.

Pentru mine, acest anticearcan este nelipsit din rutina mea zilnica. Il folosesc zilnic, este ideal chiar si pentru un machiaj de zi, natural. Nu este neaparat necesar sa aveti cearcane sau alte probleme ale tenului pentru a-l folosi. Il puteti introduce in trusa de make-up folosind-ul la orice tip de machiaj.

Eu folosesc o nuanta deschisa, nr 1.25 deoarece am tenul deschis. Atunci cand ma machiez, in zona de sub ochi un un anticearcan mai deschis decat nuanta fondului de ten.

Acest anticearcan se poate folosi si pentru un contur perfect al fetei. Se folosesc doua anticearcane, unul mai inchis si unul mai deschis. Conturul facial este o tehnica de aplicare a doua nuante opuse, cu scopul de a reliefa chipul, lumina si a accentua trasaturile definitorii ale fetei. Sculptarea zonelor proeminente iti armonizeaza frumos fata si iti evidentiaza trasaturile.

VEZI PRET
Caracteristici :
  • reda un aspect natural, de poertelan
  • estompeaza liniile fine, ridurile
  • rezultat de lunga durata
  • finisaj radiant si impecabil
  • acoperire mare
  • nu se strange
  • camufleaza cearcanele si imperfectiunile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *