Crema bb M perfect blanc Missha cu efect de iluminare – Review

Missha este un brand coreean de produse cosmetice foarte apreciat in randul femeilor din intreaga lume. Produsele acestui brand sunt facute exclusiv din ingrediente naturale.  Brand-ul are produse cosmetice functionale pentru oricine, pentru orice problema a pielii, produse de machiaj si produse de ingrijire a parului.

Brandu-ul Missha a aparut pe piata in anul 2000 cu un slogan foarte interesant care a atras multe pareri pozitive si multi cumparatori ”  Calitatea trebuie sa fie la preturi accesibile „. Produsele lor sunt la preturi accesibile iar calitatea este mult superioara. Missha are mai mult de 350 de magazine la nivel mondial si detine foarte multi cumparatori si multumiti.

Ce este o crema BB?

O crema BB este un produs de ingrijire pentru fata care acopera petele si roseata pe tot parcursul zilei. Crema BB inlocuieste cu succes un fond de ten. Un plus la cremele BB este ca raman acelasi timp usoare si confortabile pe piele, indiferent de vreme.

Crema Missha Perfect Blanc este o crema BB foarte apreciata in randul cumparatoarelor. Aceasta crema a reusit sa multumeasca foarte femei datorita faptului ca este un produs foarte bun, cu ingrediente naturale ce tintesc problemele tenului si asigura un aspect natural si uniform.

Crema Perfect Blanc este recomandata pentru toate tipurile de piele, are protectie SPF si ofera efecte de anti-age, iluminare, regenerare si este ascunde frumos petelor pigmentare. Ofera un machiaj impecabil, ingrijit si este suficienta o cantitate mica de produs pentru a acoperi imperfectiunile.

Citeste mai multe detalii

 

VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *