Demachiant coreea Healing Tea Garden White Tea – Review si parere persoanala

Unul dintre brandurile mele preferate de cosmetice coreene este the Saem. Acest brand are produse foarte bune pentru ten in special. Unul dintre produsele preferate de la the Saem este demachiantul pentru ochi si buze, Healing Tea Garden White Tea.

Acest demachiant este unul foarte apreciat de multe femei deoarece este unul care inlatura perfect machiajul si alte impuritati ale pielii.

La prima vedere, sticluta este una destul de simpla si nu ai zice ca acest produs te poate ajuta sa obtii un rezultat atat de bun. Demachiantul actioneaza perfect chiar si in jurul ochilor si a buzelor fara sa irite sau sa dauneze intr-un fel pielii.

Spre surprinderea mea, acest demachiant m-a convins ca merita toti banii. Inlatura chiar si produsele de machiaj rezistente la apa. Nu trebuie sa freci foarte tare pielea cum se intampla cu alte demachiante ca sa poti indeparta machiajul. Dupa demachiere, pielea arata mai curata si foarte important este faptul ca nu lasa nici o pelicula grasa pe piele.

Produsul este utilizat in mod special pentru tenul sensibil, tenul gras, mai exact tenul cu probleme. Are ca substante active ulei din arbore de ceai, un ingredient foarte bun pentru ten.

VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *