Plasture curatare impotriva punctelor negre Pig Nouse Clear Holika – Review

Despre Brand

Holika Holika este un brand de produse cosmetice coreene apaurt in anul 2010. Holika Holika are un mega succes pe toate pietele mondiala avand produse cosmetice de ingrijire si decorative. Produsele Holika Holika sunt de inalta calitate si totodata la preturi accesibile. Contin ingrediente naturale si asigura o ingrijire optima a frumusetii fiecarei femei.

Datorita designului atractiv al ambalajelor, produsele Holika Holika atrag atentia. Daca la inceput produsele erau destinate consumatorilor tineri, acum putem spune ca produsele sunt pentru toata lumea. Brandul are produse pentru ingrijirea corpului, pentru ten, creme BB, masti si altele.

Plasture curatare impotriva punctelor negre Pig Nose Clear BlackHead Holika Holika

Punctele negre sunt foarte inestetice si suparatoare si este foarte important sa le eliminam. Cu ajutorul plasturilor Pig Nose Clear Blackhead Holika, punctele negre se indeparteaza surprinzator de repede. Aceste plasture contin ingrediente unice, caolinul de exemplu, care poate absorbi excesul de sebun si sa reduca aparitia imperfectiunilor. Plasturele Pig Nose Holika este destinat in principal zonei nasului dar se poate folosi si pe alte zone ale fetei si este foarte simplu de utilizat. Aveti nevoie de doar 15 minute pentru a scapa de semnele inestetice, cum sunt punctele negre si de a avea o piele cu un aspect neted si curat.

Citeste mai multe detalii

Caracteristici : 

  • elimina impuritatile, punctele negre si excesul de sebun
  • piele mai neteda si aspect mai sanatos
  • curata porii
  • ilumineaza tenul

Ingrediente :

  • caolin – curata, elimina excesul de sebum si netezeste pielea
  • lamaie – detoxifina si lumineaza
VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *