Plasturi pori nas Holika Pig Nose Clear

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead sunt plasturi pentru pori, de curatare in trei pasi. Acesti plasturi sunt buni pentru tenul cu probleme, impotriva acneei, impotriva punctelor negre etc.

Un ten fara impuritati este automat mai frumos. Pentru a curata tenul de impuritati cum ar fi punctele negre, albe, comedoanele etc. Acesti plasturi Holika Pig Nose sunt mai mult ca perfecti, indeparteaza chiar si impuritatile depuse adanc in porii dilatati, curata in profunzime. Se utilizeaza foarte usor si rapid, intr-un timp foarte scurt tenul devine curat si proaspat.

Dupa cum am spus este foarte usor de utilizat. In doar 3 pasi tenul va arata mai placut, fara impuritati. Pe pielea curatata si uscata, se aplica plasturele nr 1. Se lasa sa actioneze 15-20 minute dupa care se sterg impuritatile ramase. Se umezeste nasul cu apa si se pune plasturele nr 2. Acesta se lasa sa actioneze 10-15 minute. Plasturele nr. 3 se aplica tot pentru 10-15 minute.

Despre brand 

Holika Holika este o super marca de produse cosmetice coreene atat de ingrijire cat si decorative. Acest brand ofera produse de inalta calitate, la preturi foarte bune. Ingredientele utilizate de brand sunt naturale, perfecte pentru o buna ingrijire a fiecarei femei.

Brandul Holika are o multime de sortimente cum ar fi pentru ingrijirea tenulu, a corpului, seruri de ten, masti de ten, creme BB etc. Produsele au un design foarte chic, atractiv.

Caracteristici :
  • plasturi pori
  • deschide porii si curata in profunzime
  • netezeste tenul
  • elimina punctele negre, albe si alte impuritati

VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *