Rimel volum Missha The Style 4D

Missha The Style 4D este un rimel produs coreean, foarte bun pentru gene cu extra volum. Este ideal pentru un machiaj de zi cu zi, alungeste genele iar nuanta este de negru intens.

Mascara The Style 4D are o periuta foarte ingusta care ajutand la o aplicare precisa. Ajuta la aplicarea unei cantitati suficiente pe gene si la acoperirea fiecarei gene pentru a obtine gene mai groase, mai lungi si dense. Nu lipeste genele si nu face cocoloase si cel mai important este faptul ca nu se intinde.

Substante active : ceara de albine

Ceara de albine confera rezistenta, efect de volum.

VEZI PRET

Parere personala : 

Produsele Missha sunt printre preferatele mele dintre produsele coreene. Am incercat numeroase produse de la acest brand si pot spune ca am ajuns sa cumpar acest rimel din dorinta de a-l incerca si vazand ca este si la un pret mic, nu am stat pe ganduri. Imi doream si un rimel pentru volum iar acesta s-a dovedit a fi foarte bun.

PRET

Rimelul Missha The Style 4D la prima vedere apare ca un rimel simplu, are un tub negru cu un scris alb-argintiu. Cand il deschizi descoperi o periuta ingusta dar suficienta pentru a lua o cantitate potrivita de produs pentru a acoperi fiecare geana.

Acest rimel pur si simplu m-a cucerit. A devenit unul dintre preferatele mele si pot spune ca sunt foarte multumita de felul in care arata genele mele dupa folosirea lui. Genele sunt mult mai lungi, neincarcate, cu volum suficient, exact cum imi doream. Nu lasa cocoloase si nu se intinde.

Pretul nu reflecta intotdeauna calitatea. Am cumparat produse foarte scumpe de care nu am fost multumita deloc si produse ieftine care pur si simplu m-au uimit. La fel este si cu acest rimel, este la un pret accesibil iar calitatea mult superioara.

Caracteristici rimel volum missha the style : 
  • rimel pentru volum
  • culoare mai intensa
  • perie ingusta pentru aplicare precisa
  • nu lipeste genele
  • se usuca repede si nu se intinde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *