Balsam de buze hidratare Honey Blueberry : Review

 

Despre brand

Frudia este un brand de cosmetice coreene aparut relativ nou pe piata, in anul 2016, atunci cand si-a lansat primele produse. Produsele Frudia au la baza suc de fructe proaspat stors. Extractele de fructe presate la rece, fara parabeni si sulfati sunt in fruntea listei de ingrediente a produselor Frudia. Brandul face produse cosmetice naturale, sigure, in ambalaje originale, simpatice avand retete eficiente pentru frumusete. Produsele sunt 100% vegane.

Balsam de buze Frudia Blueberry Hidrating Honey Lip Balm

Balsamul Blueberry Frudia este un balsam de buze hidratant, de umplere, o combinatie indrazneata de afine cu miere si cu un ambalaj super dragut. Acest balsam ofera hidratare si nutritie buzelor, oferindu-le un aspect sanatos. Un balsam de buze nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei. Balsamul ofera protectie fata de influentele externe nocive.

Frudia Blueberry contine colagen vegan si ajuta la marirea volumului buzelor oferindu-le un aspect mai plin si mai natural. Buzele au nevoie de o ingrijire buna iar Frudia Blueberry este mai mult ca perfect pentru buze catifelate, cu volum si fara crapaturi.

Citeste mai multe detalii

Caracteristici : 

  • hidratare si nutritie
  • colagen vegetal – confera volum
  • protectie impotriva influentelor nocive
  • extracte de miere si afine

VEZI PRET

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *