Rulou si accesoriu de masaj Korika Tools Face Roller & Gua sha – Review

Korika este un brand coreean, foarte specializat in domeniul cosmeticelor. Acest brand foloseste cele mai avansate tehnologii, ingrediente naturale, active fiind printre cele mai bune din acest domeniu.

Quartz Pink KORIKA Tools face roller & gua sha sunt doua accesorii care nu trebuie sa lipseasca din trusa de cosmetice ale unei femei. Aceste accesorii ajuta la masajul pentru fata, atenuarea ridurilor si a cearcanelor si la o piele mai ferma. Este un adevarat rasfat pentru ten.

Ruloul de masaj pentru piele este mult mai eficient decat masarea tenului cu mainile. Acesta ajuta la stimularea circulatiei sangelui si relaxeaza tensionarea pielii. Totodata amelioreaza circulatia limfatica, ajuta la atenuarea pungilor de sub ochi si la o absorbtie mai rapida a serului, a cremei sau a oricarui produs folosit pentru ten. Utilizarea este foarte simpla, se trece usor ruloul peste piele si se maseaza. Intotdeauna din centre catre margine.

Folosirea accesoriului de masaj aduce si el numeroase beneficii asupra tenului si anume ajuta la netezirea ridurilor, ridica sprancenele si barbia si imbunatateste fermitatea tenului. Se utilizeaza foarte usor, trecerile se fac din centru spre exterior si in sus.

Folosirea regulata a celor doua accesorii de ingrijire a tenului aduce numeroase efecte benefice sanatatii pielii. Un aspect mai sanatos, mai luminos, mai tanar. Inainte de folosirea acestor doua accesorii este important sa se aplice crema de fata obisnuita.

VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *